سیر سیاه برای غلظت خون

آیا سیر سیاه برای لاغری مفید است؟

از دیگر خوبی های سیر سیاه می‌توان به کمک در لاغری و حذف چربی رسوب کرده در عروق و رگ‌های بدن اشاره کرد. سیر سیاه یکی از بهترین مواد طبیعی برای حفظ و بهبود سلامت قلب و عروق است. فرآیند تخمیر سیر تازه باعث می‌شود که ترکیبات فعال آن مانند S-آلیل سیستئین (SAC) افزایش یابد که نقش مهمی در کاهش فشار خون، بهبود گردش خون و کاهش خطر بیماری‌های قلبی ایفا می‌کند. سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدان‌هایی مانند اس-آلیل سیستئین است که با بهبود سطح کلسترول و کاهش فشار خون همراه است. این ماده غذایی خواص ضد التهابی و تقویت کننده سیستم ایمنی دارد و به پیشگیری از بیماری‌های مزمن کمک می‌کند.

شما می‌توانید، بیشتر آنتی اکسیدان‌های مورد نیاز بدن خود را از طریق غذاهای گیاهی از جمله سیر تامین کنید. سیر سیاه از نظر تغذیه ای با سیر معمولی متفاوت است و فواید سلامتی متفاوتی را ارائه می‌دهد، بنابراین معمولاً در برنامه‌های کاربردی پخت و پز و با کیفیت بالا استفاده می‌شود. شما معمولاً سیر سیاه را به عنوان یک ماده رایج در پخت و وز روزمره پیدا نمی‌کنید، زیرا تولید آن، هم دشوار و هم گران است. این در حالی است که برخی افراد می‌گویند سیاه سیر نسبت به سیر خام، کمتر معده آن‌ها را اذیت می‌کند و راحت‌تر هضم می‌شود.روی معده است و راحت‌تر هضم می‌شود. تحقیقات حیوانی نشان داده است که عصاره سیاه سیر می‌تواند به کاهش نشانگرهای آسیب کبد در موش‌های مبتلا به آسیب کبدی یا بیماری کبد چرب کمک کند.

پژوهش‌ها در کره جنوبی نشان داده‌اند که سیر سیاه توانمندی بالایی در حفاظت از کبد دارد. سیر سیاه قدرت عجیبی در کاهش چربی‌های انباشته شده در کبد و جلوگیری از آسیب‌های کبدی ناشی از تغذیه نادرست دارد. به علاوه، آنتی‌اکسیدان‌های قوی در سیر سیاه موجب می‌شوند که این محصول طبیعی به یک درمان موثر برای آسیب‌های کبدی ناشی از مصرف الکل تبدیل شود. در این مطالعه، به موش‌هایی که رژیم غذایی سرشار از چربی و قند داشتند، عصاره سیر سیاه داده شد و درمان با این عصاره، منجر به کاهش کلسترول و التهاب و تنظیم اشتها موش‌ها شد.

مطالعات نشان می‌دهند که مصرف سیر سیاه می‌تواند نه تنها سطح قند خون ناشتا را کاهش دهد، بلکه از نوسانات شدید قند خون پس از وعده‌های غذایی نیز جلوگیری کند. این ویژگی به جلوگیری از عوارض دیابت مانند بیماری‌های قلبی، مشکلات کلیوی و آسیب‌های عصبی کمک می‌کند. از منظر سلامتی، سیر سفید به خاطر خاصیت ضد باکتری و ضد التهاب خود مشهور است.

توجه داشته باشید که هیچگاه از ظروف پلاستیکی و ظروفی به غیر از شیشه و یا سرامیک استفاده نکنید چرا که نمی تواند دمای لازم را به سیرهای معمولی انتقال دهد. سپس درب ظرف را محکم بسته و به مدت چند روز در دمایی بین 65_55 درجه سانتیگراد به دور از رطوبت زیاد قرار دهید تا به مرور زمان سیر درون ظرف تخمیر شده و سیاه رنگ شود. اگر بوی تند یا نامطبوعی احساس کردید، بهتر است از خرید آن خودداری کنید. تنها راه اصلی عضله سازی داشتن یک رژیم پروتئینی و تمرینات بدنسازی اصولی است.

میزان آنتی اکسیدان بالاتر موجود در سیر سیاه می‌تواند از عوارض بیماری دیابت بکاهد. سیر سیاه به عنوان یک ماده طبیعی مؤثر در تنظیم سطح کلسترول خون شناخته می‌شود. فرآیند تخمیر سیر تازه باعث افزایش ترکیباتی مانند S-آلیل سیستئین (SAC) و آنتی‌اکسیدان‌ها می‌شود که نقش کلیدی در کاهش کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL) دارند. این ترکیبات از طریق کاهش تولید کلسترول در کبد و افزایش تجزیه آن، به حفظ تعادل چربی‌های خون کمک می‌کنند.

تحقیقات نشان داده است که سیر سیاه به علت اینکه دارای پتاسیم است، ادرار آور بسیار خوبی است و برای افرادی که از بیماری های کلیوی و ورم و حفظ آب در بدن رنج می برند، مفید است. سیر سیاه همان سیر سفید تخمیر شده است که 4 تا 5 برابر خواص درمانی بیشتری از سیر معمولی دارد. سیر تازه را برای تخمیر شدن به مدت 50 تا 90 روز در دمای 60 تا 77 درجه و در رطوبت 80 تا 90٪ نگهداری می کنند. سیر پس از تخمیر، حالت ژله ای پیدا می کند و رنگ آن سیاه و مزه شیرینی پیدا می کند. سیر سیاه را می‌توان در تهیه سالاد، سوپ، پاستا و انواع غذاهای گرم استفاده کرد.

سیر سیاه با ارتقای سلامت روده از طریق محتوای پروبیوتیکی که دارد، به هضم و جذب مواد مغذی کمک می‌کند. با این حال، سیر سیاه باید مکمل یک رژیم غذایی متعادل و ورزش باشد، زیرا هیچ غذایی به تنهایی نمی‌تواند کاهش وزن را تضمین کند. سیر سیاه به دلیل کاربردهای مختلف در آشپزی و فواید بالقوه برای سلامتی، از جمله خواص ضد التهابی، تقویت کننده سیستم ایمنی و محافظت از قلب، یک محصول غذایی بسیار ارزشمند است. سیر سیاه با ترکیبات موثر آنتی اکسیدانی که دارد به بهبود سلامت کبد شما کمک می کند. برخی تحقیقات نشان می دهد که این ماده غذایی می تواند به کاهش آسیب کبدی، کاهش رسوبات چربی در کبد و تعادل مجدد اندازه سلول های کبدی کمک کند. از دیگر خوبی های سیر سیاه این است که یکی از بهترین مواد جهت درمان کبد چرب بوده که توانایی تنظیم و کنترل عملکرد آنزیم های بدن را به شکل صحیح داراست.

اگر رنگ سیر روشن یا ناهموار باشد، ممکن است نشان‌دهنده کیفیت پایین یا فرآوری نامناسب باشد. این سیر به راحتی می‌تواند به غذاهای گرم اضافه شود و به خاطر مزه ملایم و دلپذیرش به خوراک‌ها عمق و عطر خاصی بخشد. سیر را می‌توانید با مواد غذایی دیگری مانند عسل، لیمو یا روغن زیتون ترکیب کنید تا خواص آن افزایش پیدا کند. مطالعه اخیری نشان داد سیر عملکرد دوچرخه‌سواران را در آزمایشی به مسافت ۴۰ کیلومتر بهبود نداد. با‌این‌حال، سیر ممکن است استرس  اکسیداتیو مرتبط با ورزش و آسیب عضلانی را کاهش دهد.

استقبال شما عزیزان ما را برآن داشت تا پیوسته با بهترین کیفیت و خدمات در جهت توسعه محصولات سلامت محور و ارگانیک در خدمت شما باشیم. اکنون مفتخریم که میتوانیم با کیفیت ترین و مرغوبترین گیاهان و ادویه و نوشیدنی و مکمل ها و انواع نمکهای معدنی و سیر سیاه را از این مجموعه و فروشگاه سایت در اختیار شما قرار دهیم. از دیرباز مردم سیر را به خاطر خواص مفیدی که برای سلامتی دارد، مصرف می‌کردند.


طرز تهیه سیر سیاه با پلوپز
طرز تهیه سیر سیاه خانگی
قرص سیر سیاه برای لاغری
سیر سیاه برای معده
سیر سیاه باغچه
سیر سیاه رسول
بسته بندی سیر سیاه
سیر سیاه بایادی
خرید سیر سیاه دکتر بیز دیجی کالا
قیمت روغن سیر سیاه دیجی کالا